Peninsular benchwork continues

First section of ‘back scene’ has been installed around the peninsula along with gluing some foam down.

The scenery here will pretty much be hills right up to the top edge of the back scene, so there will hardly be any ‘sky’ as such.

The MDF is purely there to help strengthen the upper deck supports and to provide something to attach the foam to as the hills take shape.

Posted on Apr 6, 2018, in Benchwork and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: